Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

StartUp karavan #za5

U ponedeljak 22. maja u Subotici će biti održana radionica pod nazivom „StartUp karavan #za5“ čiji je cilj da se studentima približi ideja o tome koji su osnovni koraci u osnivanju sopstvenog preduzeća, odnosno preduzetničke radnje, i na taj način se motivišu da preduzmu inicijativu i sami pokrenu svoj posao. 

Radionica je podeljena u dve tematske celine, pa će tako učesnici tokom prvog dela predavanja pod nazivom „Works at SAM SVOJ GAZDA“ moći da se upoznaju sa osnovnim pojmovima poslovanja, saznaju koje forme preduzeća postoje, šta im je sve potrebno za osnivanje preduzeća/preduzetničke radnje, ali i kako sigurno da vode svoj posao. Drugi deo predavanja je rezervisan za upoznavanje sa mladim preduzetnikom/preduzetnicom iz Vašeg grada koji će predstaviti svoj razvojni put od ideje do realizacije motivišući na taj način mlade ljude da se i sami upuste u preduzetničke vode.

Radionica će biti održana 22. maja u Subotici od 12-14h u Privrednoj komori Srbije (Regionalna privredna komora Subotica), Senćanski put 15, Velika sala II sprat.

Broj mesta je ograničen pa se zainteresovani studenti mole da pošalju svoje ime i prezime na mail parlament@vts.su.ac.rs kako bi obezbedili svoje učešće u radionici.
 
Nacionalni projekat „Budućnost #za5“ je pokrenuo „Centar E8“  pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Coca-Cola Fondacije uz logističku podršku Privredne komore Srbije i V+O Communication.