Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

XXVIII. Kandó Kálmán Nyári Egyetem

Tisztelt Kolleginák és Kollégák!
 
A sokéves jó együttműködés eredményeként az idén is meghívást kaptunk az Óbudai Egyetem székesfehérvári Alba Regia Kara által megszervezett Kandó Kálmán Nyári Egyetemre. Immáron hagyományosan a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola adja a 10 napos rendezvény hallgatóságának derékhadát. Idén 12 emberünknek tudnak biztosítani helyet, teljes ellátással, stb. 
 
A program érdekes, általános jellegű (tehát nem elsősorban szakmai, hanem mindenkit érdeklő) és nagyon gazdag. Fürdéstől a Budapesti Villamosművek meglátogatásáig, barlangászástól a Parlament meglátogatásáig, és még sok egyéb kapott helyt az idén is benne.
A szervezők a kezdés idejét is hozzánk igazították. Július 8-án, szombaton kezdődik (az előtte való nap az utolsó munkanap a VTS-n) és 17-ig, vasárnapig tart, azzal, hogy a búcsúvacsorát követően, hétfőn van a hazaindulás.
 
Minden egyéb tájékoztatót megkaphatnak azok akik eljönnek június 7-én, szerdán, 13 órára az A2-es (202-es), második emeleti díszterembe, ahol elbeszélgethetünk mindenről a Nyári Egyetem kapcsán, és kitöltjük a jelentkezési ívet.
 
Szeretettel várom Önöket,
 
Némedi Imre
 
Címem, ahol elektronikusan is kérdezhetnek:  nimre@vts.su.ac.rs