Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

ÉRTESÍTÉS szemeszterbejegyzés

A szemesztert minden hallgatónak be kell jegyeztetni, aki a bolognai rendszer szerint végzi tanulmányait.

A szemeszterbejegyzés 2023. január 4-étől  2023. január 13-áig tart. (Az adott időpont után, a szemeszterbejegyzés pótdíj befizetéssel lehetséges, az árjegyzék szerint.)

A bejegyzés folyamata a következő:
1. Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára meg van határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02), és befizetni a tandíj második részét.
2. A szemesztrális lap létrehozása az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben (szemeszterbejegyzés menüpontban) a szemeszterben lehallgatott összes tantárggyal (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem).   
3. Elvégezni a tanárok osztályzását:  a tanárok osztályzása elektronikus úton történik, 2023.01.02-tól  2023.01.13-áig. Az osztályzást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/ a "kérdőívek" menüpont alatt.
A szemeszterbejegyzést elektronikus úton és személyesen is el lehet végezni a tanulmányi osztályon.
Elektronikus úton: A kinyomtatott és aláírt szemesztrális lapot beszkennelve kell
elküldeni a következő e-mail címre: evidencija.semestra@vts.su.ac.rs

Személyesen: a  tanulmányi osztályon átadni a kinyomtatott szemesztrális lapot, valamint a leckekönyvet  (nem kötelező rendelkezni minden egyes aláírással de a hallgatott tantárgyakat be kell írni az indexbe, a tantárgy státusát, hány pontot ér a tantárgy és a lehallgatott óraszámokat). A befizetés elektronikus ellenőrzése, illetve a szemesztrális lap átvétele után, a tanulmányi osztály az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben igazolja a szemeszter bejegyzését.
Felhívjuk a figyelmét azoknak a hallgatóknak, akik elektronikus úton rendezik a bejegyzést, a nyári félév folyamán egyszer be kell hogy jelentkezzenek a tanulmányi osztályra, hogy őnekik is beírjuk a bejegyzés dátumát, és a nyári szemesztert.