Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

I. Vajdasági Tehetségnap

2013. március 8.-án, első alkalommal tartották meg Vajdaságban a Tehetségnapot,amikor tehetséges diákokat és hallgatókat tüntetnek ki. A Főiskoláról két hallgatótjelöltünk, Péity Norbert informatika szakos hallgatót, és Nagl Andor szintén informatikaszakos hallgatót, mentoraik Pintér Róbert és Čović Zlatko, valamint Szedmina Líviaszervező. A felsőoktatás kategóriában Nagl Andor kapott kitüntetést. A kitűntetést kapottRúzsa Magdi vajdasági énekesnő is, és Dr. Várady Tibor akadémikus is, mint tehetségnagykövetek.

A Magyar Szóban megjelent cikket itt olvashatják, a Pannon TVben leadott hírt itt, afénykepeket pedig itt lehet megtekinteni.

Nagl Andor a következőket írta:
Nagy megtiszteltetés, hogy iskolámból engem is jelöltek erre a díjra. Rengeteget tanultamitt az évek során és ezt a tudást különböző versenyeken kamatoztatni tudtam. A VajdaságiTehetségsegítő Tanács díját a versenyeken elért eredményeim elismeréseként kaptam.Nagyon jó érzés, hogy elismerik a munkámat és többi diáktársammal együtt támogatnakminket a további sikerek elérésében.