Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

OKTATÁS- ÉS SZÁMONKÉRÉS SZERVEZÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT (2020.12.15 ÉS 2021.01.15 KÖZÖTT) - ÉRTESÍTÉS A FŐISKOLA HALLGATÓINAK ÉS MUNKATÁRSAINAK

Az Oktatási Minisztérium 2020.11.26-án közzétett javaslata-, illetve az Főiskola Tantestületének 2020.11.30-i véleményezése alapján, tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre, 2020.12.15 és 2021.01.15 között az oktatás és az oktatással kapcsolatos más tevékenységek (konzultációk, feladatok beadása, kollokviumok, stb.) kizárólag on-line formában kerülnek megszervezésre, az aktuális órarend szerint.

Az oktatás kötelezően a Főiskola bbb szolgáltatáson keresztül kerül megszervezésre, azzal, hogy a tanároknak bizonyítaniuk kell (az oktatási igazgatóhelyettes korábbi utasítása alapján), hogy óráikat megtartották. A bbb-n kívül továbbá szükség szerint a Főiskola moodle szolgáltatás alkalmazásával (ezen felül az oktatók más külső szolgáltatásokat is alkalmazhatnak).

A hallgatók a Főiskola épületében akkor tartózkodhatnak, ha a jogi osztályon, tanulmányi osztályon, vagy a könyvtárban van teendőjük, illetve ha védik szakdolgozatukat. Kivételt képeznek azok a hallgatók, akik versenyekre készülnek, az igazgató engedélyében definiált utasítások alapján tartózkodhatnak az Főiskolán.