Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Explore your career

Az AIESEC ifjúsági szervezet meghív minden hallgatót az első évesektől a mesterszakosokig, hogy vessenek egy pillantást az aiesec.org weboldalra, ahol különféle szakmai és önkéntes gyakorlatokat találhatnak rendkívül alacsony áron!

Miért az AIESEC?

Mert a jelentkező a teljes jelentkezési folyamat során az AIESEC szervezet és saját menedzsere támogatását is élvezheti, sőt a külföldi gyakorlat során az adott ország AIESEC szervezete is támogatást nyújt, akik a jelentkezőt várják és támogatják az egész gyakorlat ideje alatt!

Mindemellett a jelentkező Önéletrajzát is feldobja! Hiszen, egy-egy külföldi gyakorlat elvégzése után minden bizonnyal egy sokkal gazdagabb Önéletrajzot tud felmutatni az a jelentkező, aki a gyakorlaton részt vesz, és az ott szerzett új tudást, tapasztalatot kamatoztathatja az itthoni vállalatokban!   

A multikulturalizmus képezi a külföldi gyakorlataink egyik legjobb előnyét, mivel a gyakorlatok során egy teljesen másik kultúrával, országgal ismerkedhet meg a jelentkező, ahol a különféle ételek kipróbálása és a turisztikai látványosságok meglátogatása mellett rengeteg új külföli kapcsolatot is kiépíthet a gyakorlaton résztvevő minden személy!

2022 lehet a TE éved, amit a gyakorlatainkkal koronázhatsz meg!

Az aiesec.org weboldalon lehetőséged van egy saját profil létrehozására, ami után 24 órán belül valaki felveszi veled a kapcsolatot, hogy pont a neked való gyakorlatot ajánlja!

Kérdések felmerülése eseten forduljon bizalommal az AIESEC munkatársához a nikoleta.molnar2@aiesec.net email címen vagy pedig a 0628512304 telefonszámon.

Még több infó itt: dokumentum