Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Iskolánk is képviselte magát az Oktatási kiállításon

Iskolánk hallgatói és tanárai is részt vettek április 17-én, az Ivan Sarić Műszaki Középiskola szervezésében megrendezett tizenötödik Oktatási kiállításon. A rendezvényt megelőzően a konferenciateremben rövid bemutatkozó előadásokat tartottak a Műszaki Középiskola végzős diákjainak.

Az Ivan Sarić Műszaki Középiskola tornaterme megtelt általános és középiskolás diákokkal, akik, látogatván a kiállítói standokat, megszerezhették mindazon nélkülözhetetlen tájékoztatást, ami szükséges lehet életcéljuk megvalósításának soron következő lépése megtételekor. Szavaik szerint, a Kiállítás nagyon hasznos, lévén egy helyen van lehetőségük megismerkedni úgy az iskolák kínálatával, mint magukkal a tanárokkal, és a benyomásaik tükrében össze tudják állítani majdani kívánságlistájukat.

Iskolánk standja nagy látogatottságnak örvendett, nagyszámú középiskolás diák érdeklődött a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán való továbbtanulás lehetőségei felől. Hallgatóink és tanáraink pedig intézményünket a legméltóbb módon mutatták be.

https://www.subotica.com/vesti/sajam-obrazovanja-ispunio-ocekivanja-ucenika-id34812.html

http://rtv.rs/sr_lat/mladi/obrazovanje/sajam-obrazovanja-u-subotici-mesto-se-informisu-buduci-srednjoskolci-i-studenti_1010035.html

https://www.subotica.com/fotografije/tehnicka-skola-ivan-saric-sajam-obrazovanja-id74094.html

https://pannonrtv.com/rovatok/tarsadalom/oktatasi-kiallitast-tartottak-szabadkai-ivan-saric-muszaki-iskolaban