Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Meghivás a Serbian Cybersecurity Challenge 2022-re

A Kiberbiztonsági Hálózat Alapítványa a Belügyminisztériummal; a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Távközlési Minisztériummal; az Elektronikus Hírközlési és Postai Szolgáltatások Szabályozó Ügynökségével; valamint a felsőoktatás intézmények és más partnerek képviselőivel együtt, meghívja a hallgatókat/tanulókat, hogy vegyenek részt a harmadik SERBIAN CYBERSECURITY CHALLENGE-en (SCC2022).

Az idei verseny két szakaszban fog lezajlani: kvalifikációval és döntővel. A kihívások (feladatok) a következő  területeket ölelik fel: hálózati forgalom elemzése (PCAP), weboldal biztonsága, kriptográfiai rendszerek feltörése és visszafejtése. A kvalifikációs szakasz 2022. március 12-én és 13-án lesz megtartva online. Részvételi joggal rendelkezik minden a Szerb Köztársaságban alap- és mesterszakos aktív jogviszonnyal rendelkező hallgató, valamint középiskolás tanuló. A verseny második szakasza (csapatdöntő) 2022. szeptemberében lesz megtartva. A verseny szervezőbizottsága a kvalafikációk eredményei alapján csapatokat alakítanak ki a döntőre.

A legjobb helyezést elért csapatokat a verseny szponzorai és partnerei értékes nyereményekkel jutalmazzák. A legkiemelkedőbb résztvevőket pedig a nemzeti csapatba és meghívják, akik képviselik majd Szerbiát az European Cyber Security Challenge (ECSC) versenyen!

A versenyre itt lehet jelentkezni: https://forms.gle/pTeDUBXK5FqL3zQW9

Felkészítő anyagok és a korábbi versenyekkel kapcsolatos információk az alábbi linken keresztül érhetőek el: https://cyberhero.rs