Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Óbudai Egyetem - Mesterképzés íratkozás - időpontok és helyszín

Kedves kollégák,
Az Óbudai Egyetem mechatronikai mesterképzésre való iratkozás holnaptól (szerdától – szept 19) minden nap 0800 órától 1800 óráig tart péntekig. Hétfőn (szept. 24) is lehetséges az iratkozás, de csak 1400 óráig (hétvégén NEM).
Az iratkozás a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán történik. A szükséges dokumentáció a Főiskola portáján, Fürstner Igor postafiókjában található.
Minden jelentkező számára elkészült egy határozat. Ezt kérjük, olvassák el. Ezen kívül minden jelentkező számára elkészült két beiratkozási lap. Ezeket ki kell tölteni (mindkét oldalát) és mindenhol aláírni ahol a „hallgató aláírása” szerepel.
Ha valakinek nincsen társadalombiztosító azonosító jele, kérjük, írja be a szerbet és jelölje, hogy Szerbiában biztosított (ezt írja a betegkönyvben). Ha valakinek nincsen adóazonosító jele, ezt ne töltse ki (majd rendezi később). Mivel nem Magyarországon tartózkodnak, a tartózkodás jogcímét nem kell megadni.
A kitöltött és aláírt lapokat tegyék vissza a postafiókba (az önök példányát később visszakapják).
Az oktatás előreláthatóan szeptember 29-én kezdődik. A helyszínről és az órarendről a jövő hét folyamán kapnak értesítést.
Sok sikert