Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Újabb ösztöndíjazott hallgató a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolában

Főiskolánk hallgatója, Nagy Viktor ösztöndíjat kapott a szabadkai Studio Present vállalattól. Ezúton is gratulálunk neki!

Az ösztöndíjról a Studio Present hivatalos weboldalán az alábbi közlemény olvasható:

„Az ösztöndíjprogramot a hallgatók számára terveztük meg annak érdekében, hogy támogatást nyújthassunk nekik tanulmányaik során. Mindemellett, ezzel szeretnénk ösztönözni őket a szabadkai karrierépítésre is. Hiszen amikor ösztöndíjasokká válnak, lehetőségük nyílik arra, hogy velünk dolgozhassanak és akár elhelyezkedhessenek vállalatunkba tanulmányaik befejezése után, és ezzel gyakorlati tudásukat valódi projektekben használhassák. Az ösztöndíjazott hallgatók kiválasztásában nagy szerepet játszik a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolával való hosszú távú és remek együttműködésünk, amely által számtalan tehetséges és szorgalmas diákot ismerhettünk meg, akik közül jelenleg is sokan a cégünknél dolgoznak. Évente több hallgató is csatlakozik a Studio Present csapatához a Főiskolából. Az idei tanévben Viktor csatlakozott hozzánk, aki elsőéves hallgató létére már most nagy tudást és motiváltságot mutatott a további tanulásra és fejlődésre. Örülünk annak, hogy Viktor a csapatunk tagja lehet, és biztosak vagyunk benne, hogy sok nagyszerű projekten dolgozhatunk együtt vele közösen!

A Főiskolával való együttműködés rendkívül fontos számunkra, mert úgy gondoljuk, hogy együttes erővel tudunk a legtöbbet segíteni a hallgatók fejlődésén. Tanítjuk őket, fejlesztünk a képességeiken, és ez által hozzájárulunk Szabadka fejlődéséhez.”

https://www.studiopresent.rs/blog/stipendije-za-studente