Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Utasítás a nyári szemeszter bejegyzéséhez - 2019

A szemesztert minden hallgatónak be kell jegyeztetni, aki a bolognai rendszer szerint végzi tanulmányait.

A szemeszterbejegyzés 2019.06.03-étől 2019.06.07-áig tart. (Az adott időpont után, a szemeszterbejegyzés pótdíj befizetéssel lehetséges, az árjegyzék szerint.)

A bejegyzés folyamata a következő:

1.     Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a Főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára megvan határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02).

2.     A szemeszteri űrlap bármelyik könyvesboltban beszerezhető. Az űrlapon fel kell tüntetni a szemeszterben lehallgatott összes tantárgyat (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem).

3.     Az oktatók osztályzása, az iskola munkásságának és a szakirányának értékelése elektronikus úton. A szolgáltatás 2019.05.28-e és 2019.06.20-a között érhető el. Az osztályozást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/ a "kérdőívek" menüben. 

4.     A tanulmányi osztályon a kitöltött szemeszteri űrlapot, valamint a leckekönyvet kell átadni (nem kötelező rendelkezni minden egyes aláírással de a hallgatott tantárgyakat be kell írni az indexbe + évfolyamot, a tantárgy státusát, hány pontot ér a tantárgy és a lehallgatott óraszámokat).

5.     A befizetés elektronikus ellenőrzése, a szemeszteri űrlap átvétele után a tanulmányi osztály pecséttel igazolja a szemeszter bejegyzését.