Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Utasítás a téli szemeszter bejegyzéséhez

1.     Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a Főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára megvan határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02). A befizetést a hét folyamán kell elvégezni, amennyiben a hallgató a jövő hét folyamán szeretné bejegyezni a szemesztert. Abban az esetben, ha a hallgató a következő héten fizeti be a költségeket, akkor a bejegyzést két hét múlva végezheti el, legkésőbb 2011. február 3-ig (a befizetéseket elektronikusan ellenőrizzük, a rendszer hétfőnként regisztrálja az előző heti befizetéseket).

2.     A szemeszteri űrlap bármelyik könyvesboltban beszerezhető. Az űrlapon fel kell tüntetni a téli szemeszterben lehallgatott összes tantárgyat (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem)

3.     Az előadók osztályzása elektronikus úton. A szolgáltatás 2011. január 26. és 2011. február 10. között érhető el. Az osztályozást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/anketa/.  Az osztályozási rendszer eléréséhez a 303a teremben kell kérni hozzáférési kódot. Az űrlap kitöltését követően a kapott kód mellé fel kell írni a rendszer által visszaadott kódot is.

4.     A tanulmányi osztály tolóablakánál átadni a kitöltött szemeszteri űrlapot, felmutatni az oktatók osztályzásáról szóló bizonylatot, valamint csatolni a leckekönyvet (nem kötelező rendelkezni minden egyes aláírással).

5.     A befizetés elektronikus ellenőrzése, a szemeszteri űrlap átvétele, az oktatók osztályzásáról szóló bizonylat megtekintése után a tanulmányi osztály pecséttel igazolja a szemeszter bejegyzését.