Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Utasítás a téli szemeszter bejegyzéséhez - 2020

A szemesztert minden hallgatónak be kell jegyeztetni, aki a bolognai rendszer szerint végzi tanulmányait.

A szemeszterbejegyzés 2020.01.08-ától 2020.01.17-éig tart. (Az adott időpont után, a szemeszterbejegyzés pótdíj befizetéssel lehetséges, az árjegyzék szerint.)

A bejegyzés folyamata a következő:

1. Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a Főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára megvan határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02).

2. A szemeszteri űrlap bármelyik könyvesboltban beszerezhető. Az űrlapon fel kell tüntetni a szemeszterben lehallgatott összes tantárgyat (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem).

3. Az oktatók osztályzása elektronikus úton 2019.12.30 -ától 2020.01.17-éig tart.  . Az osztályozást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/ a "kérdőívek" menüben.

4. A tanulmányi osztályon a kitöltött szemeszteri űrlapot, valamint a leckekönyvet kell átadni (nem kötelező rendelkezni minden egyes aláírással de a hallgatott tantárgyakat be kell írni az indexbe + évfolyamot, a tantárgy státusát, hány pontot ér a tantárgy és a lehallgatott óraszámokat).

5. A befizetés elektronikus ellenőrzése, a szemeszteri űrlap átvétele után a tanulmányi osztály pecséttel igazolja a szemeszter bejegyzését.