Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

YouthSpeak Forum Konferencia

Tájékoztatom Önöket, hogy április 27-én a szabadkai Danilo Kiš Alapítványnál rendezik meg a YouthSpeak Forum konferenciát!
Ha még nem hallott róla, ez egy globális konferencia, amelyet idén már hatodik alkalommal rendeznek meg Szerbiában, és a világ legnagyobb diákszervezete, az AIESEC által kerül megrendezésre. Az AIESEC célja, hogy összehozza a fiatalokat a világ minden tájáról, és lehetővé tegye számukra, hogy fejleszthessék vezetői potenciáljukat önkéntes és szakmai tapasztalattal külföldön, tagsággal, valamint különféle szervezett projektekkel.

A YouthSpeak fórum célja elsősorban az, hogy előadókon és cégeken keresztül befolyásolja a fiatalokat, inspirálja őket a változásra, kapcsolódjonak a jelenlegi helyzethez, és növelje tudatosságukat és motivációjukat a változásra, hiszen problémákkal küzködünk a mai világban. Akárcsak a mottónk állítja!

Az eseményre Szabadka mellett Belgrádban, Kragujevacon,  Nišen  és Újvidéken kerül sor.

A YouthSpeak Fórum ugyanis a következőkből áll: Inspiráló előadók, hálózatépítés, míg a konferencia koncepciója egy esettanulmányon alapul, melyen keresztül az az elképzelés, hogy a fiatalok átérezzék a fenntartható fejlődési célokkal kapcsolatos problémák megoldásának pillanatát, ezt mind megtekinthetik hivatalos instagram oldalunkon - @youthspeakserbia
Idén a számok alatti célokon lesz a hangsúly:

8 - Tisztességes munka és gazdasági növekedés
12 -Felelősségteljes termelés és fogyasztás
13- Klímapolitika

Minden érdeklődő az alábbi linken jelentkezhet - https://1ch1qjry0m2.typeform.com/to/mNr3afF1

Minél több jelentkezőt várunk a Danilo Kiš Alapítványnál!