Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

A Főiskola mérnökeinek ünnepélyes diplomaosztója

A Szabadkai Városháza Nagytermében ünnepélyes keretek között zajlott le a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola alap- és mesterszakon végzett mérnökök diplomáinak ünnepélyes átadása. Az eseményen jelen volt a felsőoktatás és tudományos kutatások tartományi titkára, Dr. Milošević Zoran professzor úr, valamint Szabadka polgármestere, Bakić Stevan, továbbá fősiskolák, középiskolák és a nemzeti tanácsok képviselői is jelent voltak az eseményen.

Bakić Stevan polgármester gratulált minden olyan hallgatónak, aki a mai napon megkapta a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola mérnöki alap- illetve mesterszakos diplomáját, és kifejezte abbéli meggyőződését, hogy a friss diplomások biztosan nagy örömmel fogják gyakorolni azt a szakmát, amelyet választottak, és amelyhez megfelelő tudással és készségekkel rendelkeznek. Hozzátette, hogy ez ma egy nagy ünnep a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola számára is, és szeretné, hogy a vezetősége, oktatói, munkatársai és asszisztensei továbbra is garanciát vállaljanaj arra, hogy minden ebben az iskolában végzett hallgató minőségi tudást és készségeket szerezzen, lehetővé téve számukra, hogy diplomájuk megszerzése után sikeres szakmai karrierbe kezdjenek.

A diplomaosztó alkalmából, Dr. Milošević Zoran államtitkár elmondta, hogy a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola hallgatóinak mai mérnöki diplomaosztója rávilágít arra, hogy mi a fő út a fejlődésünkben, elsősorban az emberi erőforrások fejlesztése terén, és hogy mindaz, amit ma anyagi értelemben létrehozunk, sokkal kevesebb, mint ami ma és holnap a mérnökök és azok támogatására van, akik új értéket teremtenek.

Az eseményen felszólaltak és sok sikert kívántak a diplomás hallgatók jövőbeli munkájához a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola képviselői is: a Főiskola igazgatója, Dr. Fürstner Igor, a közönségkapcsolati ügyekkel megbízott igazgatóhelyettes, Dr. Čović, valamint az oktatási ügyekkel megbízott igazgatóhelyettes, Dr. Sanja Maravić Čisar, és a nemzetközi kapcsolatok koordinátora, Dr. Szedmina Lívia.

Az eseményről készült összes fénykép megtekinthető a Facebook oldalunkon, valamint hamarosan a Főiskola honlapján is elérhetőek."

https://subotica.rs/index/page/lg/sr/id/16066