Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Svečana dodela diploma inženjerima naše Škole

U Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici održana je svečana dodela diploma strukovnim inženjerima Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici koji su svoje studije završili na osnovnim odnosno master studijama. Svečanosti su prisustvovali pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić kao i predstavnici visokoškolskih ustanova, srednjih škola i nacionalnih saveta.

Gradonačelnik Stevan Bakić je čestitao svim studentima koji danas dobijaju diplome inženjera Visoke tehničke škole strukovnih studija, kao i diplome master strukovnih studija, i izrazio uverenje da će se oni sa velikim zadovoljstvom baviti profesijom za koju ste se opredelili i za koju posedujete potrebna znanja i veštine. Dodao je da je danas veliki praznik i za Visoku tehničku školu strukovnih studija u Subotici i da njenom rukovodstvu, profesorima, saradnicima i asistentima želi da i ubuduće budu garant da će svi studenti koji završe ovu školu steći kvalitetno znanje i veštine koje će im omogućiti da nakon diplomiranja započnu uspešnu stručnu karijeru.

Pokrajinski sekretar Zoran Milošević je, tim povodom, izjavio da današnje uručenje diploma inženjera studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija pokazuje koji je to glavni put u našem razvoju, pre svega put razvoja ljudskih resursa, i da je sve ono što danas stvaramo u materijalnom smislu mnogo manje od onoga što već danas i sutra imamo u podršci inženjera i onih koji će stvarati novu vrednost.

Prisutnima na svečanosti obratili su se i poželeli puno uspeha u budućem radu i direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija prof. dr Igor Fürstner, pomoćnik direktora za odnose sa javnošću i studentima prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora za nastavu prof. dr Sanja Maravić Čisar kao i koordinator za međunarodnu saradnju prof. dr Livia Sedmina.

Sve fotografije sa manifestacije možete pogledati na našoj Facebook stranici a uskoro i na sajtu Škole.

https://subotica.rs/index/page/lg/sr/id/16066