Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

A NYÁRI SZEMESZTER BEJEGYZÉSE

A szemesztert minden hallgatónak be kell jegyeztetni, aki a bolognai rendszer szerint végzi tanulmányait.

A szemeszterbejegyzés 2022. május 30-ától  2022. június 10-éig fog tartani. (Az adott időpont után, a szemeszterbejegyzés pótdíj befizetéssel lehetséges, az árjegyzék szerint.)

A bejegyzés folyamata a következő:

1. Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára meg van határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02), és befizetni a tandíj második részét.

2. A szemesztrális lap létrehozása az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben (szemeszterbejegyzés menüpontban) a szemeszterben lehallgatott összes tantárggyal (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem).   

3. Elvégezni a tanárok osztályzását:  a tanárok osztályzása elektronikus úton történik,
2022. 05. 23-tól  2022. 06. 3-áig. Az osztályzást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/ a "kérdőívek" menüpont alatt.

A szemeszterbejegyzést nem kötelező személyesen elvégezni, egy diák több diák részére is elvégezheti a műveletet, a következő beosztás szerint:

  1. ÉVESEK: május 30-án, 31-én és június 1-jén
  2. ÉVESEK: június 2-án és 3-án
  3. ÉVESEK: június 6-tól június 9-éig

A  tanulmányi osztályon kell átadni a kinyomtatott szemesztrális lapot, valamint a leckekönyvet  (nem kötelező rendelkezni minden egyes aláírással de a hallgatott tantárgyakat be kell írni az indexbe, a tantárgy státusát, hány pontot ér a tantárgy, és a lehallgatott óraszámokat).

A befizetés elektronikus ellenőrzése, illetve a szemesztrális lap átvétele után a tanulmányi osztály az indexben pecséttel igazolja a szemeszter bejegyzését.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, tartsák magukat a megadott időpontokhoz.