Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

A Studio Present újabb ösztöndíjakat ítélt oda diákjainknak

A Studio Present egy 360 ezer dinár összértékű ösztöndíjat adományozott Babić Saranak, aki Főiskolánk harmadéves informatikus szakos hallgatója. Ennek az informatikai cégnek a vezetői idén először alapították meg a “Studio Present tehetsége” díjat, amely egy 840 ezer dinár összértékű ösztöndíjat tartalmaz, és amelyet idén Főiskolánk hallgatója, Nagy Viktor kapott, aki harmadéves mérnöki menedzsment szakos hallgató.

 "Nagyon elégedett vagyok, mert egy olyan mentor mellett dolgoztam, aki feladatokat adott, és akitől sokat lehetett tanulni. Jelenleg a front-endben dolgozok, és én alakítom ki a weboldalak kinézetét." - mondta Sara.

"Nagyon jól érzem magam itt. Idősebb kollégáim nagyon tisztelnek. Azt tervezem, hogy a városomban maradok a tanulmányaim befejezése után, hatalmas potenciált látok itt azok számára, akik a VTŠ-n tanulnak" - mondta Viktor, a “Studio Present tehetsége” ösztöndíj nyertese.

Rajtuk kívül ösztöndíjban részesült még Kökény Szabolcs, az Ivan Sarić Műszaki Iskola tanulója és Ristić Aleksa, a zrenjanini "Mihajlo Pupin" Műszaki Középiskola tanulója.

Szívből gratulálunk nekik!

https://www.subotica.com/promocija/it-kompanija-studio-present-dodelila-stipendije-studentima-i-srednjoskolcu-tehnicke-struke-id45119.html

https://www.subotica.com/fotografije/subotica-it-kompanija-studio-present-dodelila-stipendije-studentima-i-srednjoskolcu-tehnicke-struke-id77871.html

https://pannonrtv.com/rovatok/gazdasag/negy-diakot-tamogat-studio-present-kft