Visoka tehnička škola strukovnih studija
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Kompanija "Studio Present" dodelila nove stipendije našim studentima

Kompanija "Studio Present" dodelila je godišnju stipendiju u iznosu od 360 hiljada dinara Sari Babić koja je student treće godine Informatike na našoj Školi. Po prvi put ove godine, čelnici ove IT kompanije ustanovili su nagradu "Studio Present talenti" koja podrazumeva godišnju stipendiju u iznosu od čak 840 hiljada dinara, a koja je dodeljena studentu naše Škole, Viktoru Nađu. Viktor je studente treće godine Inženjerskog menadžmenta.

 "Jako sam zadovoljna jer sam dobila mentora koji me zadaje zadatke i od kojeg sam puno naučila. Trenutno sam na front-endu i kreiram celokupni izgled web stranica.", poručila je Sara.

"Super mi je ovde. Starije kolege me veoma poštuju. Planiram da ostanem u svom gradu po završetku studija, ovde vidim ogroman potencijal za nas koji studiramo na VTŠ-u - poručio je Viktor, dobitnik "Studio present talent" nagrade.

Pored njih stipendije su uručene i Sabolču Kokenju, učeniku Tehničke škole "Ivan Sarić" i Aleksi Ristiću, studentu tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" iz Zrenjanina.

Čestitamo im od srca!

https://www.subotica.com/promocija/it-kompanija-studio-present-dodelila-stipendije-studentima-i-srednjoskolcu-tehnicke-struke-id45119.html

https://www.subotica.com/fotografije/subotica-it-kompanija-studio-present-dodelila-stipendije-studentima-i-srednjoskolcu-tehnicke-struke-id77871.html

https://pannonrtv.com/rovatok/gazdasag/negy-diakot-tamogat-studio-present-kft