Висока техничка школа струковних студија
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Компанија "Студио Пресент" доделила нове стипендије нашим студентима

Компанија "Студио Пресент" доделила је годишњу стипендију у износу од 360 хиљада динара Сари Бабић која је студент треће године Информатике на нашој Школи. По први пут ове године, челници ове ИТ компаније установили су награду "Студио Пресент таленти" која подразумева годишњу стипендију у износу од чак 840 хиљада динара, а која је додељена студенту наше Школе, Виктору Нађу. Виктор је студенте треће године Инжењерског менаџмента.

"Јако сам задовољна јер сам добила ментора који ме задаје задатке и од којег сам пуно научила. Тренутно сам на фронт-енду и креирам целокупни изглед wеб страница.", поручила је Сара.

"Супер ми је овде. Старије колеге ме веома поштују. Планирам да останем у свом граду по завршетку студија, овде видим огроман потенцијал за нас који студирамо на ВТШ-у - поручио је Виктор, добитник "Студио пресент талент" награде.

Поред њих стипендије су уручене и Саболчу Кокењу, ученику Техничке школе "Иван Сарић" и Алекси Ристићу, студенту техничког факултета "Михајло Пупин" из Зрењанина.

Честитамо им од срца!

хттпс://www.суботица.цом/промоција/ит-компанија-студио-пресент-доделила-стипендије-студентима-и-средњосколцу-техницке-струке-ид45119.хтмл

хттпс://www.суботица.цом/фотографије/суботица-ит-компанија-студио-пресент-доделила-стипендије-студентима-и-средњосколцу-техницке-струке-ид77871.хтмл

хттпс://паннонртв.цом/роваток/газдасаг/негy-диакот-тамогат-студио-пресент-кфт