Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Az Execom Nord segítségével fel lett újítva a számítógépes labor

Az Execom Nord cég jóvoltából a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola hallgatói a továbbiakban tanulmányaikat egy korszerűsített és felújított számítógépes laborban folytathatják.
Igor Fürstner, a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola, valamint Bojan Đurić, az Execom Nord cég igazgatója december 12-én, ünnepélyes keretek közt átadták rendeltetésének a felújított számítógépes labort. A terem falai át lettek festve, és felújított számítógépek, klíma berendezések és új függönyök kerültek bele, amiről meggyőződhettek az átadáson részt vevő hallgatók, tanárok és a médiumok képviselői.

Bojan Đurić, az Execom Nord cég igazgatója, az átadáskor kijelentette, hogy cége így szeretné kifejezni háláját a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolának az előző időszakban kifejtett együttműködésért, egyben reményének adott hangot a jövőbeni gyümölcsöző együttműködés kapcsán.

-    Megtiszteltetés számunkra, hogy a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán lehetünk, ahonnan már számos hallgató vált cégünk munkatársává – magyarázta Đurić igazgató úr.

Mladen Milanković szoftverfejlesztővel karöltve, Đurić  igazgató úr az új számítógépes labor ünnepélyes átadását követően, rövid előadást tartott az Execom Nordu cégről, ami a hallgatóinknak lehetőséget adott arra, hogy többet tudhassanak meg a cégben végezhető szakmai gyakorlatról és elhelyezkedési lehetőségekről.

 

http://www.tvsubotica.com/index.php?c=vest&vestid=5764&slider=off&lg=sr
https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/osavremenjava-se-visa-tehnicka-skola-u-subotici
https://pannonrtv.com/rovatok/tarsadalom/szamitogepes-laborral-bovult-szabadkai-muszaki-szakfoiskola
http://yueco.rs/na-visokoj-tehnickoj-skoli-otvorena-moderna-racunarska-laboratorija/
https://www.subotica.info/2018/12/12/regrutovanje-buducih-programera
https://www.subotica.com/vesti/execom-nord-opremio-racunarsku-laboratoriju-na-visokoj-tehnickoj-skoli-id33806.html
https://www.subotica.com/fotografije/visoka-tehnicka-skola-strukovnih-studija-vts-otvaranje-execom-nord-laboratorije-id73546.html