Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Obnovljena računarska laboratorija uz pomoć Execom Norda

Studenti Visoke tehničke škole u Subotici ubuduće će nastavu pohađati u modernizovanoj i renoviranoj računarskoj laboratoriji, zahvaljujući kompaniji Execom Nord.

Direktor Visoke tehničke škole Igor Fürstner i direktor kompanije Execom Nord Bojan Đurić su 12. decembra svečano otvorili obnovljenu računarsku laboratoriju. Prostor je sada okrečen, opremljen obnovljenim računarima, klima uređajima i novim zavesama, u šta su imali priliku da se uvere i prisutni studenti, profesori i predstavnici medija.

Direktor Execom Norda Bojan Đurić rekao je da na ovaj način kompanija želi da se zahvali Visokoj tehničkoj saradnji u prethodnom periodu, te izrazio nadu da će se ta saradnja nastaviti i u budućnosti.
-    Čast nam je što smo među partnerima Visoke tehničke škole, čiji studenti čine značajan broj naših zaposlenih - rekao je Đurić.

Zajedno sa softver developerom Mladenom Milankovićem, Đurić je nakon svečanog otvaranja nove računarske laboratorije, održao i kratko predavanje o Execom Nordu, tokom kojeg su studenti imali priliku da čuju nešto više o mogućnostima za praksu i zaposlenje u ovoj kompaniji.

http://www.tvsubotica.com/index.php?c=vest&vestid=5764&slider=off&lg=sr
https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/osavremenjava-se-visa-tehnicka-skola-u-subotici
https://pannonrtv.com/rovatok/tarsadalom/szamitogepes-laborral-bovult-szabadkai-muszaki-szakfoiskola
http://yueco.rs/na-visokoj-tehnickoj-skoli-otvorena-moderna-racunarska-laboratorija/
https://www.subotica.info/2018/12/12/regrutovanje-buducih-programera
https://www.subotica.com/vesti/execom-nord-opremio-racunarsku-laboratoriju-na-visokoj-tehnickoj-skoli-id33806.html
https://www.subotica.com/fotografije/visoka-tehnicka-skola-strukovnih-studija-vts-otvaranje-execom-nord-laboratorije-id73546.html