Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Elindult a jelentkezési szakasz a BizKod7 rangos diákversenyre

Kedves diákok,


Február 13-tól 26-ig tartó időszakban lehetőségetek van csapatokat alkotni és csapataitokkal jelentkezni a hackathon formájában megszervezésre kerülő BizKod7 nevezetű rangos diákversenyre.

A versenyt a szabadkai Közgazdasági Kar és a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola másod-, harmad-, negyedéves hallgatóinak, valamint mesterszakos hallgatóinak szánják.

A verseny két részből áll: biz és kód, és egy adott probléma megoldásának elve szerint működik, ahol a versenyzőknek 24 órán belül meg kell, hogy találják a legjobb megoldást a felmerülő problémára. A hallgatóktól elvárás a kreativitás, az innováció, a jó kommunikációs készség, a csapat- és versenyszellem, valamint az önálló kutatásra való hajlam. A csapatoknak négy tagból kell állnia, a szervező pedig minden csapathoz egy mentort rendel.

A 24 óra letelte és egy rövid szünet után a csapatok a megoldásukat egy szakértő zsűri elé terjesztik, amely kiválasztja a nyerteseket. A legjobb csapatokat díjazásban részesítik a szervezők, és hisznek abban, hogy minden résztvevő új tapasztalattal és tudással gazdagodik a versenyben való részvétel során.

Az Inspira Group, a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola és az EF együttműködésében megrendezett verseny március 18-án és 19-én kerül megrendezésre az Inspira Group (korábban Infostud Group) telephelyén, a szabadkai Galerija Hotelben.


A jelentkezési űrlap, valamint további információk a versenyről a www.bizkod.rs weboldalon találhatóak.