Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Megtartották az elsőéves hallgatók ünnepélyes fogadását

2023. szeptember 22-én, pénteken került sor az elsőéves hallgatók ünnepélyes fogadására a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolában. Az eseményen jelen volt Stevan Bakić Szabadka polgármestere. A fogadáson rajta kívül a szabadkai felsőoktatási intézmények képviselői, a szabadkai, zombori és adai középiskolák képviselői, a Nemzeti Tanács képviselői, valamint a Főiskolával sikeresen együttműködő vállalatok és szervezetek képviselői is jelen voltak.

Az ünnepségen felszólaltak, illetve üdvözölték az újonc hallgatókat és sok sikert kívántak az elsőéves hallgatók tanulmányaikhoz prof. dr. Fürstner Igor a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola igazgatója, Stevan Bakić Szabadka polgármestere, prof. dr. Čović Zlatko a közönségkapcsolati ügyekkel megbízott igazgatóhelyettes, prof. dr. Szedmina Lívia a Nemzetközi kapcsolatok koordinátora, valamint a Hallgatói Parlament képviselői Pozder Máte és Forgó Loretta.

Az ünnepség a "Bože pravde" nemzeti himnusszal és a "Gaudemus igitur" hallgatói himnusszal kezdődött, melyeket a híres énekesnőnk, Bojana Stamenov adott elő. Miután a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola 64. hallgatói generációja szerb és magyar nyelven letette esküjét, Bojana Stamenov előadta a "We Are the Champions" című dalt a "Queen" együttestől.

 

http://subotica.rs/index/page/lg/cp/id/15991

https://pannonrtv.com/rovatok/tarsadalom/tobb-mint-220-kezdik-meg-tanulmanyaikat-szabadkai-muszaki-szakfoiskolan?fbclid=IwAR0awiTHlISmnx8SkqkwPk7Trm6qDOiOm1_KcSS1mEsCN9gXqH7WwDefU54

https://yueco.rs/odrzan-svecani-prijem-studenata-visoke-tehnicke-skole-strukovnih-studija/

https://vojvodinauzivo.rs/subotica-svecani-prijem-brucosa-na-visokoj-tehnickoj-skoli-strukovnih-studija/

https://vojvodjanski.com/tvsubotica/drustvo/2023/09/22/vts-svecano-docekala-brucose