Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Utasítás a nyári szemeszter bejegyzéséhez – 2020

A szemeszterbejegyzés 2020.06.03-ától 2020.06.10-éig tart. (Az adott időpont után, a szemeszterbejegyzés pótdíj befizetéssel lehetséges, az árjegyzék szerint.)

 

A bejegyzés folyamata a következő:

 

1. Befizetni a bejegyzés költségeit, 1000.00 RSD a Főiskola számlájára (a befizető csekk kitöltésének módja minden hallgató számára megvan határozva az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben – leckekönyvszám02).

 

2. A szemeszteri űrlap létrehozása az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben (Szemeszterbejegyzés menüben) a szemeszterben lehallgatott összes tantárggyal (függetlenül attól, hogy teljesítette-e a vizsgafeltételeket vagy sem).

 

3. Az oktatók osztályzása elektronikus úton 2020.06.02-től 2020.06.10-ig. Az osztályozást a következő címen lehet elvégezni: https://eref.vts.su.ac.rs/ a "kérdőívek" menüben.

 

4. A kinyomtatott és aláírt szemeszteri űrlapot beszkennelve elküldeni a következő e-mail címre: evidencija.semestra@vts.su.ac.rs.

 

5. A befizetés elektronikus ellenőrzése, illetve a szemeszteri űrlap átvétele után, a tanulmányi osztály az elektronikus tanulmányi osztály rendszerben igazolja a szemeszter bejegyzését.