Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Poziv studentima za 5 jubilarni Coke Summership Program prakse

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici poziva sve studente treće godine, apsolvente i diplomce da se prijave na jedinstven, peti jubilarni, Coke Summership program prakse, u organizaciji Coca-Cola HBC Srbija. Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju sebi šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto, mogu se prijaviti u periodu od 18. aprila do 19. maja na sajtu http://www.cokesummership.com.

Program prakse pruža priliku studentima da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru. U programu je do sada učestvovalo preko 120 polaznika, a više od 40 njih je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Tokom šestonedeljnog programa, studenti će imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.