Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Humanitarna akcija – Igračka za osmeh

Parlament Visoke Tehničke škole strukovnih studija, organizovao je humanitarnu akciju “Igračka za osmeh”. U okviru akcije, koja je započela 01.12.2018., u prizemlju škole, pored jelke, bila je postavljena velika crvena kutija, u koju su svi studenti dobrog srca mogli ubacivati igračke, medvediće, lego kocke i tako usrećiti mališane doma “Kolevka”, za novogodišnje praznike.

Akcija je bila izuzetno podržana od strane studenata i profesora, te je tako, za nepunih mesec dana, kutija bila puna igračaka.

28.12.2018. deo parlamenta (Marko Lalić, Davor Dulić, Miloš Jovanić Žaki i Tatjana Ivošević), zajedno sa profesorima dr Zlatko Čović i dr Sanja Maravić Čisar, odneli su igračke i krofnice, a za njih je priređena priredba od strane mališana i dati su im simbolični pokloni.

Akciji se pridružila i poslastičarnica “Grofnice”, koje su velikodušno podelile krofnice za svu decu i osoblje doma “Kolevka”.

Dečica Doma su bila izuzetno raspoložena, mila i draga, pa je VTŠ-u, zajedno sa Grofnicama, izuzetno drago, što su uspeli u ovako jednoj lepoj akciji i nadaju se da će u budućnosti biti još prilika gde će studenti moći da pokažu koliko su dobri i koliko žele da pomognu.

Za kraj godine, VTŠ i Grofnice žele svima srećne Novogodišnje i Božićne praznike!