Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Raspisan konkurs Rotari kluba Subotica za stipendiranje učenika i studenata

Rotari klub Subotica raspisao je konkurs za dodelu učeničkih i studentskih stipendija za školsku 2018/19. godinu.

Pravo učešća na konkursu imaju učenici i studenti koji pohađaju fakultete, visoke škole strukovnih studija i srednje škole čiji je osnivač Republika Srbija i čije je mesto prebivališta Subotica.

Za stipendiju ne mogu konkurisati apsolventi, ponavljači, odnosno studenti koji obnavljaju godinu, kandidati stariji od 26 godina i kandidati koji su u srodstvu sa članovima Rotari kluba Subotica, u pravoj liniji i do trećeg stepena bočne linije.

Stipendije se dodeljuju učenicima II, III i IV razreda srednjih škola, kao i studentima II, III, IV, V i VI godine fakulteta i visokih škola strukovnih studija.

Ove godine biće dodeljeno pet stipendija, i to dve za učenike srednjih škola u iznosu od 7.000 dinara mesečno i tri za studente fakulteta ili visokih škola u iznosu od 8.000 dinara mesečno.

Za učešće na konkursu, potrebno je popuniti prijavni formular, a prijavu u elektronskoj formi potrebno je poslati na rcsubotica.konkursi@gmail.com. Rok za prijavu je 15. decembar, a rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije do 30. decembra.

izvor: https://www.subotica.com/vesti/raspisan-konkurs-rotari-kluba-subotica-za-stipendiranje-ucenika-i-studenata-id33604.html