Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Sportske aktivnosti povodom Dana studenata

Povodom Dana studenata, studentski parlamenti Građevinskog fakulteta, Visoke tehničke škole strukovnih studija i Visoke škole strukovnih studija organizovali su 3. aprila sportske aktivnosti, koje su se nastavile zajedničkim druženjem i slavljem duboko u noć.

Studentski dan je protekao u duhu sportskih aktivnosti. Nešto više od 120 studenata odazvalo se pozivu studentskih parlamenata Građevinskog fakulteta, Visoke tehničke škole strukovnih studija i Visoke škole strukovnih studija, da zajednički obeleže svoj dan.  

- Organizovali smo sportski turnir u fudbalu, košarci i odbojci, a želja nam je bila da u aktivnostima učestvuju svi, a ne samo naša tri fakulteta, stoga je bilo studenata i sa Ekonomskog, FTN-a i nekoliko privatnih fakulteta, koji su došli da se druže i takmiče na ovom događaju. Mislim da je to bilo jedno lepo druženje na kom su studenti stekli dosta novih poznanstava i prijateljstava - kaže Zoran Popić, predsednik Studentskog parlamenta Visoke tehničke škole strukovnih studija.

Ekipe naše Škole su bile u samom vrhu i postigle su lepe rezultate.

Košarka:

2. mesto - ekipa Mo Salah
3. mesto - ekipa The Ducks

Odbojka:

2. mesto - ekipa Slon lepotan Dondolan