Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Nove stipendije za naše studente

Kompanija Infostud dodelila je nove stipendije studentima naše Škole i studentima ekonomskog fakulteta. Pored novčane stimulacije u vrednosti od 144 hiljade dinara studenti imaju i mogućnost obavljanja prakse u kompaniji tokom narednih godinu dana, kako bi stekli praktična znanja neohodna za rad na tržištu.

Proces selekcije podrazumevao je rešavanje zadataka i intervjue. Anja Balažević iz odeljena ljudskih resursa, navela je da je ove godine prijavljeno najviše kanditata do sada, a dobitnici stipendija sa naše Škole su Jovan Dakić i Andraš Tot.

Pozdravljajući prisutne, Branislava Gajić Stanojević, direktorka korporativnog razvoja kompanije,  iskoristila je priliku da se zahvali subotičkim obrazovnim ustanovama Visokoj tehničkoj školi i Ekonomskom fakultetu na velikoj podršci, ne samo na ovom, već i na drugim zajedničkim projektma i čestitala stipendistima na smelosti da se prijave, osvrćući se i na svoje studentske dane i značaj ovakvih priznanja.

Ispred VTŠ prisutnima se obratio prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora za odnose sa javnošću i studentima, osvrnuvši se na dugogodišnje strateško partnerstvo sa Infostud kompanijom.

ČESTITAMO STUDENTIMA!

https://www.subotica.com/vesti/infostud-dodelio-stipendije-studentima-visoke-tehnicke-skole-i-ekonomskog-fakulteta-id36873.html

http://yueco.rs/dodeljene-stipendije/

http://www.tvsubotica.com/index.php?c=vest&vestid=7827&slider=off&lg=sr