Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Od ideje do razvoja startap preduzeća

Pozivaju se studenti da prisustvuju prezentaciji na temu "Od ideje do razvoja startap preduzeća" dana 20.02.2020. od 10 h u Regionalnom inovacionom startap centru Ekonomskog fakulteta u Adolfa Singera 12/a (zgrada bivšeg Ekonomskog instituta). Prezentaciju će održati rukovodilac centra prof dr Bojan Leković i studenti Ekonomskog fakulteta. Tom prilikom ćemo se upoznati sa mogućnostima koje pruža centar startap preduzećima, kao i mentorskim radom profesora Ekonomskog fakulteta. Studenti VTŠ-a će predstaviti svoje ideje u prezentacijama, dok će studenti Ekonomskog fakulteta pomoći da se te ideje realizuju na tržišno isplativ način.

Studenti koji su zainteresovani da prisustvuju prezentaciji i/ili žele da predstave svoju ideju/projekat treba da se jave putem pisma na chole@vts.su.ac.rs i bverica@vts.su.ac.rs e-mail adrese. Rok za prijave je 18. februar. Isto tako za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Fotografije startup centra: https://www.subotica.com/fotografije/subotica-otvaranje-regionalnog-inovacionog-startap-centra-id75097.html