Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica
Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Subotica Tech - College of Applied Sciences

Pozovite nas +38124/655-201

Treći Susret učenika srednjih tehničkih škola Vojvodine

U okviru manifestacije 32 učenika tehničkih srednjih škola iz Ade, Kanjiže, Bečeja i Subotice, su svoje radove prikazali u formi prezentacija, a neki učesnici i izložeći svoje eksponate. Teme su bile sa polja tehničkih nauka, koje se mogu učiti kod nas na visokoškolskom nivou , tj. sa polja Mašinstva, Informatike, Mehatronike i Elektrotehnike.

Radove je ocenjivao žiri sastavljen od profesora VTŠ: Fürstner Igor, Čović Zlatko, Nemedi Imre, Šanta Robert, Šimon Janoš i Pap Zoltan, dok je sa njima radio i naš bivši student, inženjer Silvester Kokai iz kompanije Infostud.

Radovi su bili veoma uspešni, izrađeni na visokom nivou, što se vidi iz rezultata: svi učenici su nagrađeni vrednim poklon paketima naših sponzora, dok je 12 učenika dobilo i dodatne nagrade kao i vaučer naše Ustanove u vrednosti od 10.000 dinara, koji mogu koristiti pri uplati upisa na VTŠ. Zahvaljujući sponzorima ni mentori učenika nisu ostali praznih ruku – pored Zahvalnice i oni su dobili poklon pakete i po jedan šampanjac.

Veliko Hvala našim dragim sponzorima: Generalnom konzulatu Mađarske u Subotici (generalni sponzor), kompanijama Masterplast, Infostud i Cim Gas, kao i Javno komunalnom preduzeću Subotica gas za svesrdnu i velikodušnu pomoć. Zahvalni smo i Nacionalnom savetu mađarske nacionalne manjine za podršku u logistici pri organizovanju sad već tradicionalne manifestacije.

Vidimo se dogodine u isto vreme i na istom mestu!